Opfriscursus Nederlands

Correct Nederlands schrijven? Jazeker, uw teksten zijn het waard!

Zakelijke brieven.jpg

Goed Nederlands schrijven is soms best lastig, daarover is iedereen het wel eens. En de voortdurende verande-ringen in de regels van de spelling maken het er ook al niet eenvoudiger op. Veel mensen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, zodat ze weer precies weten hoe het moet.

In deze tweedaagse training krijgt u op een degelijke en toch speelse manier een volledig overzicht van de struikelblokken in de Nederlandse taal:

  • De laatste wijzigingen in de Nederlandse spelling: is het nu pannekoek of pannenkoek? En waarom is het apetrots zonder n maar apenrots met een n?
  • De spelling van werkwoorden: U wilt toch niet meer twijfelen over de werkwoordspelling in de zin Uw telefoontje wordt morgenochtend beantwoord.
  • De juiste woordkeuze: Is het De raad heeft haar voorstel weer ingetrokken. Of is het zijn voorstel? Een groot aantal taalkwesties komt aan de orde.
  • Interpunctie: Moet die afkorting met hoofdletters of met kleine letters? Hoort hier nou een komma of niet?

De training wordt besloten met het grote Spelling-spel...
Schrijf direct in, want van deze training heeft u jarenlang plezier!

Tweedaagse Opfriscursus Nederlands

Eerstvolgende training vindt plaats op
dinsdag 15 en 22 oktober
van 9:30 tot 16:30 uur
Docent: dr. Uriël Schuurs
Kosten: € 799,-

Voor snelle inschrijvers nu met maar liefst 70 euro korting, dus voor slechts € 729,-. Schrijf nu in.

Heeft u specifieke vragen over spelling en zinsbouw, dan is de ééndagse variant van deze training meer iets voor u: goedkoper, sneller, effectiever!

In de praktijk blijken onze trainingen Correct Nederlands heel effectief: mensen die eerst een hekel hadden aan schrijven, vinden schrijven na de cursus leuk en veel deelnemers zeggen achteraf: 'Ik wist niet dat onze taal zo interessant was'. En waar het eigenlijk om gaat: Deelnemers aan deze training schrijven met meer gemak, met minder twijfel en vooral: met beduidend minder fouten!

Ook u kunt nu inschrijven met €70,- korting!

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Of wilt u een offerte voor in-company aanvragen? Neem gerust contact met ons op.