Over de gasttrainers

Soms zijn er goede redenen om een andere trainer een (deel van de) training te laten verzorgen. Bijvoorbeeld omdat de andere trainer gespecialiseerd is, omdat de eigenlijk beoogde trainer die dag verhinderd is of - bij in-company trainingen - omdat de instelling op zoek is naar een combi-training: men wil dan bijvoorbeeld iets van projectmanagement en iets van rapportagetechniek. In de gevraagde samenwerking leidt dat vaak tot de leukste en meest innoverende projecten. Wij zijn er zeker voor in.

Gelukkig kunnen we in voorkomende gevallen een beroep doen op collega's die hun sporen meer dan hebben verdiend. Want we willen u wel de kwaliteit kunnen blijven garanderen die u van ons mag verwachten!

Dr. Gerard Verhoeven

Gerard verzorgt voor Communicatietrainers.nl de volgende trainingen:

  • Argumenteren
  • Onderhandelen
  • Spellingkwesties

Gerard heeft een decennialange ervaring met onderwijs en onderzoek op het gebied van argumentatie en spelling. Als voormalig universitair docent heeft hij ook heel wat onderzoek gedaan naar argumenteren en naar goed kunnen spellen en hij heeft daarover gepubliceerd in toonaangevende vaktijdschriften.

Daarnaast heeft Gerard meegewerkt aan een aantal praktische handboeken over het schrijven van goede teksten, zoals Zakelijke communicatie en Tekstanalyse.

Argumentatie in de politiek is een hobby van hem en helemaal enthousiast wordt hij als je begint over opera’s.

Liesbeth Tettero

Liesbeth verzorgt voor Communicatietrainers.nl de volgende trainingen:

  • Schrijven van website-teksten
  • Presentatietrainingen
  • Conflicthantering

Liesbeth Tettero is een communicatietrainer met een creatieve inslag. Na haar studie communicatiekunde heeft ze gewerkt als communicatieadviseur, persvoorlichter, gemeenteraadslid, trainer en coach.
In haar trainingen staat overtuigend communiceren centraal: effectief adviseren, onderhandelen en debatteren. Haar trainersmotto: zonder plezier leert niemand!
Liesbeth werkt als talentmanager en als trainer voor (potentiële) gemeenteraadsleden.

Haar belangrijkste publicaties: Webschrijven en Debatteren, winnen met woorden.

Rob Visser

Rob Visser, bekend van het boek Een bedrijfsblad maken, verzorgt op verzoek voor Communicatietrainers.nl de volgende trainingen:

  • Een bedrijfsblad maken
  • Het journalistieke proces
  • Dilemma's rondom openheid

Rob is groot geworden in de praktijk door teksten te schrijven voor bedrijfsbladen. Pas daarna heeft hij de nodige schrijfopleidingen erbij gevolgd. Hierdoor heeft hij een scherp oog voor wat er nodig is om een bedrijfsblad succesvol te maken.

Rob is auteur van het boek Een bedrijfsblad maken, het best verkopende boek over het vak, en beheert ook de gelijknamige website.

Ook gasttrainer worden?

Misschien krijgen wij een boeiend gesprek over jouw meerwaarde bij wat er op deze website al wordt aangeboden? Neem dan eens contact op.